Brunch-Box Pasen
Rijkelijk belegde focaccia’s
- Verwarm de oven voor op 200oC hete lucht.
- Plaats alle focaccia’s in de voorverwarmde oven en verwarm voor 2-4 min.
- Dresseer de broodjes af met de garnalensalade | hummus, feta en pompoenpitten | gerookte zalm, bosui dip en tuinkers.
Blueberry pancakes
- Verwarm de oven voor op 200oC hete lucht.
- Plaats de pannenkoeken in de aluminiumfolie in de oven en verwarm voor 3-5 min.
- Dresseer het gerecht met de opgeslagen kokosroom.
Gepocheerd ei met cepes Hollandaise
- Vul een steelpan met water en breng dit aan de kook. Draai het vuur laag, wanneer het water kookt.
- Verwarm de gepocheerde eieren in het warme water voor 1-2 min.
- Verwarm niet te lang, anders gaart het ei te ver door.
- Verwarm de Hollandaise in een kleine steelpan of voor 10 seconde in de magnetron.

- Verwarm de oven voor op 200oC hete lucht.
- Plaats alle focaccia’s in de voorverwarmde oven en verwarm voor 2-4 min.
- Dresseer de broodjes af met de garnalensalade | hummus, feta en pompoenpitten | gerookte zalm, bosui dip en tuinkers.
Blueberry pancakes met kokos
Social Deal Menu
Gado Gado | tempeh | gezouten pinda
- Al de groente garnituren voor de gado gado zitten al in het bakje
- U hoeft alleen maar de satésaus licht te verwarmen in het zakje voor 2 minuten (in kokend water)
- Doe de satésaus in het bakje bij de garnituren en doe daarbij de tempeh en gezouten pinda
Ramen | buikspek | dashi
- De garnituren van de soep zitten al in het bakje
- Verwarm de dashi bouillon op middelhoog vuur tot dat het kookt, doe dan de soep in het bakje bij de garnituren
Kabeljauw | gele curry | zoete aardappel
- Verwarm de oven voor op 200oC hete lucht
- In de 3 aluminum bakjes vind u de kabeljauw, zoete aardappel en paksoi
- Begin met de kabeljauw en de zoete aardappel en zet deze voor 5 á 8 minuten in de voorverwarmde oven
- Zet daarna de paksoi erbij in de oven voor 2 á 3 minuten in de voorverwarmde oven
- Doe het zakje met bananenblad in een pan met kokend water voor 5 minuten
- Zet de kokos beurre blanc intussen op, op laag vuur
- Leg de zoete aardappel in het midden van het bord, leg daarop de kabeljauw. Leg aan de zijkant van het bord, in de lengte de paksoi
- Serveer het bananenblad gerecht apart in een bakje
- Serveer de kokos beurre blanc om het gerecht heen
Kokos | kaffir | limoen
- Haal het dessert uit het bakje, en serveer het op een bord
- Verder niets meer aan doen, lekker genieten!
Bereidingswijzen à la carte gerechten
Al onze gerechten mogen op 200°C in een heteluchtoven.
Tipico Tapas
Iberico Kroket 3-5 minuten
Loempia ‘Mama Noi’ 4-6 minuten
Maisbrood 3-5 minuten
Gyoza Scharrelkip 3-5 minuten
Ha Kau
Hang de Ha Kau’s in een stoommandje of een vergiet boven een pan met rustig borrelend water, en stoom ze warm in ongeveer 6 minuten.
Gyoza Vegetarisch 3-5 minuten
Oester ‘Azie’ 3-4 minuten
Sharing is Caring
Arancini con Tartufo 5-7 minuten
Warm & Cosy
Udon Noodles ‘Teriyaki’
Verwarm de Noodles in een koekenpan met 2 eetlepels water.
Iberico Spareribs 5-7 minuten
Kikkererwtencurry
Doe de curry en de spinazie in een kleine steelpan op middelhoog vuur. Verwarm dit onder regelmatig roeren. Als het warm is, schep het in een bord en garneer met een schepje yoghurt in het midden van het bord. Gooi als laatste de krokante kikkererwten en seroendeng erover.
Burrito Oesterzwam 5 minuten in de folie
Calamares Tempura 2-3 minuten
Pekingeend met flensjes 4-6 minuten
Taco Pulled Pork
Pak het vlees uit en warm het op in een pannetje met 2 eetlepels water. De taco zelf mag 1 minuutje in de oven. Vul de taco met het vlees, de overige garnituren, en als laatste de krokante ui.
Extra & Lekker
Nasi Goreng
Wok de nasi in een koekenpan met een klein beetje olie.
Patatas Bravas 3-5 minuten
Frietje Met 3-5 minuten
Niños
Pancake 3-5 minuten
Kinderpasta
Verwarm de pasta en de saus in een klein steelpannetje onder regelmatig roeren.
.