Bereidingswijzen

Bereidingswijzen à la carte gerechten

Al onze gerechten mogen op 200°C in een heteluchtoven.

Tipico Tapas

Iberico Kroket                                              3-5 minuten

Loempia ‘Mama Noi’                                   4-6 minuten

Maisbrood                                                   3-5 minuten

Gyoza Scharrelkip                                        3-5 minuten

Ha Kau

            Hang de Ha Kau’s in een stoommandje of een vergiet boven een pan met rustig borrelend water, en stoom ze warm in ongeveer 6 minuten.

Gyoza Vegetarisch                                      3-5 minuten

Oester ‘Azie’                                               3-4 minuten

Sharing is Caring

Arancini con Tartufo                                   5-7 minuten

Warm & Cosy

Udon Noodles ‘Teriyaki’

            Verwarm de Noodles in een koekenpan met 2 eetlepels water.

Iberico Spareribs                                         5-7 minuten

Kikkererwtencurry

            Doe de curry en de spinazie in een kleine steelpan op middelhoog vuur. Verwarm dit onder regelmatig roeren. Als het warm is, schep het in een bord en garneer met een schepje yoghurt in het midden van het bord. Gooi als laatste de krokante kikkererwten en seroendeng erover.

Burrito Oesterzwam                                    5 minuten in de folie

Calamares Tempura                                   2-3 minuten

Pekingeend met flensjes                            4-6 minuten

Taco Pulled Pork

            Pak het vlees uit en warm het op in een pannetje met 2 eetlepels water. De taco zelf mag 1 minuutje in de oven. Vul de taco met het vlees, de overige garnituren, en als laatste de krokante ui.

Extra & Lekker

Nasi Goreng

            Wok de nasi in een koekenpan met een klein beetje olie.

Patatas Bravas                                           3-5 minuten

Frietje Met                                                 3-5 minuten

Niños

Pancake                                                      3-5 minuten

Kinderpasta        

     Verwarm de pasta en de saus in een klein steelpannetje onder regelmatig roeren.

.